Tips om veilig online winkelen

Kerstmis is net om de hoek, en online met hen terug de traditionele hoofdpijn op wat te kopen wie. Volle winkels, eindeloze lijnen, gebrek aan tijd … al deze factoren zorgen ervoor dat elk jaar meer mensen besluiten om hun aankopen online te doen.Het gemak om thuis en op elk moment te kunnen werken, samen met de mogelijkheid om verschillende winkelen prijzen van verschillende winkels te vergelijken, maakt kopen online een zeer aantrekkelijke methode om van de typische kerststress af te komen. Maar online winkelen weten we hoe we een verzekering online kunnen kopen?

GEBRUIK EEN VEILIGE WI-FI OF INTERNETVERBINDING

Hoewel het gemakkelijk en gemakkelijk is om te navigeren en verbonden netwerken winkelen van bars, winkelcentra of winkels te kopen, is de waarheid dat deze netwerken online vaak onveilig zijn. De informatiepakketten die via openbare verbindingen worden verzonden, kunnen eenvoudig worden vastgelegd door hackers of cybercriminelen. Om deze reden raden we aan om dit te doen via een beveiligd netwerk om aankopen of transacties aan te doen waarin u belangrijke persoonlijke gegevens overdraagt.Online aankopen doen is een van de processen waarbij meer persoonlijke en gevaarlijke informatie wordt overgedragen. Zorg er daarom voor dat, voordat u begint met kopen, uw computer veilig is, is bijgewerkt en er een goed antivirusproduct is geïnstalleerd. Zoeken in het netwerk van de beste aanbieding om onbekende en onbetrouwbare websites te bereiken. Ga weg van hen. Controleer of de URL van de site overeenkomt met het web waar u online winkelen denkt dat het is winkelen en dat het adres begint met https. Kopen op betrouwbare websites en een gerenommeerde online reputatie vermijdt het slachtoffer te zijn van gegevensdiefstal of identiteit.

VIND EN BEKIJK HET PRIVACY EN RETOURBELEID

Controleer voordat u een online winkel koopt of zij hun privacybeleid op een zichtbare plaats hebben winkelen en up-to-date zijn. Weet je wat je moet doen als je cadeau niet klopt? Hoe kun je het terugsturen? Dit zijn ook aspecten waarmee u rekening moet houden wanneer u kiest waar u wilt kopen.Als je verrast bent dat ze je vragen om wat persoonlijke informatie (mobiel, achternaam, geboorteplaats …) om de aankoop te doen, doe het dan niet en controleer of je op de juiste plek bent. Bovendien online winkelen kunnen tools zoals het virtuele toetsenbord van Panda Security gegevensdiefstal voorkomen als uw computer is geïnfecteerd met een spionage-virus.Is de aanbieding die u net in de e-mail hebt ontvangen te goed om waar te zijn? Dan is het misschien niet zo. Op deze online datums zijn advertentiecampagnes en e-mails met winkelen aanbiedingen en geweldige kortingen een tool die veel wordt gebruikt door cybercriminelen. Vermijd phishing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *