snel Internet betalingen

snel Internet betalingen

online retail netto-omzet vorig jaar 545 miljard huf was de eerste keer stak de 500 miljard-mijlpaal. Tien jaar eerder, alleen deze één-tiende, 46 miljard huf was het verkeer meegedeeld aan de eNET op dinsdag. Vorig jaar, 27 procent de opkomst van het internet omzet ten opzichte van het voorgaande jaar, en de totale detailhandel 6,2 procent van de online winkels.

De e-commerce aandeel van drie jaar, meer dan één en een half maal verhoogd

De e-commerce aandeel van drie jaar, meer dan één en een half maal verhoogdDe grootste online verkeer blijft de entertainment, kleding en sportieve kleding, speelgoed en geschenk-tags op te geven, en vorig jaar de TOP5 in het interieur, het verplaatsen van de huishoudelijke machines en toppings. De bestellingen totale waarde van de 73 procent van de koerier en de winkel die ze in eigen koeriers bezorgd in 2017. De totale omzet op basis van de gegevens van 2015 vanaf ongeveer 900 duizend toegenomen in op het internet kopers, het aantal van deze in 2017 300 duizend.

Een significante stijging in buitenlandse webshops binnenlandse klanten aantal: in de laatste twee jaar tot 1,5 miljoen van de 2,7 miljoen. De eNET schat dat vorig jaar de hongaarse online kopers rond de 400 miljard forint verkeer generatie de buitenlandse online store hieronder welke benaderingen in 2016. jaar totale binnenlandse online retail 427 miljard huf omzet.
Dus, het internet een totaal van ongeveer 1000 miljard huf zal worden besteed aan de hongaarse online shoppers in 2017. De eNET prognoses in de komende jaren de normale groei van de trends, de kenmerken en de thuisbasis van e-retail, en in vijf jaar is dit segment tot twee-twee en félszeresét van groeien, van meer dan 1000 miljoen dollar van het binnenlands verkeer.

De online enquête van de eNET 2018. Januari en mei tijdens de made in hongarije online uitnodigingen. Het onderzoek niet opgenomen in de online verkoop van diensten. Onder voorbehoud van het online winkelen de regels van het spel, de Echte problemen opgelost, de Europese Unie, de online aankoop limiet, de afschaffing van, maar je bent nog steeds de logistiek blijft de grootste uitdaging.De Europese Unie verordening, die de online aankoop beperken van de afschaffing van de doelstellingen, meestal in het andere eu-land het verlenen van diensten aan bedrijven: bijvoorbeeld, die zijn hotels, tickets of autóbérlést bieden – commentaar op de wereld economie in het Europees

problemen met online betalingen

problemen met online betalingenParlement, de andere dag gearresteerd nieuwe wetgeving Várkonyi Ters, de Extreme Digital oprichter en managing director. Zo, online winkelend publiek kan dan beter de toegang die ze kunnen krijgen van andere landen producten en diensten.

Het onverdedigbare geografische beperkingen te verbieden de nieuwe regels in het kielzog van de toekomst van het de consument vrij om te kiezen waar te om online hun nationaliteit, hun woonplaats of de huidige woonplaats, want het is niet mogelijk om te weigeren van de aankoop, of omleiden naar een andere website.

De klanten van de bank of credit card uitgifte locatie, te wijten aan niet worden gediscrimineerd, net zoals de credit cards binnen je niet kan en dan wat op geografische basis te weigeren. Várkonyi Ters, volgens het ontwerp van echte probleem op te lossen, bijvoorbeeld naar een concert of voetbalwedstrijd in een bepaald land goedkoper om tickets te kopen dan een ander leven in de voorgestelde verordening, deze praktijk een einde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *